Spoedopname voor hondje Soeffie

Asielhondje Soeffie is met spoed opgenomen in het dierenziekenhuis. Hij heeft zware bloedarmoede en daarnaast ontstekingen en zweren in het maag-darmstelsel. Soeffie wordt intensief behandeld en we zijn hard aan het duimen dat hij er helemaal bovenop komt.
Spoedopname voor hondje Soeffie
Soeffie is een heel lief 1-jarig hondje wat bij ons is afgestaan omdat zijn bejaarde baasje niet voor hem kon zorgen. Familieleden hadden Soeffie voor hem aangeschaft zodat hij minder eenzaam zou zijn. Maar zijn baasje was vergeetachtig en vergat hem regelmatig en te geven en uit te laten. Soeffie kwam erg mager bij ons binnen en bleek ook niet zindelijk. Hij is meteen met 1 van onze medewerkers mee naar huis gegaan om aan te sterken en om te proberen hem zindelijk te maken.

Opname dierenziekenhuis

De dagen daarop bleek dat hij slecht at en ook veel spuugde. Donderdagavond 15 november is hij met spoed naar een spoedkliniek gebracht, het ging helemaal niet goed met hem. Hij moest aan het infuus en allerlei onderzoeken werden gedaan, in eerste instantie zag het er erg slecht uit. Soeffie heeft hele erge bloedarmoede en daarnaast ontstekingen en zweren in het maag-darmstelsel. Hij heeft een bloedtransfusie nodig en de medische kosten lopen enorm op. Hij wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden.

Soeffie ligt aan het infuus, hij krijgt alle zorg die hij nodig heeft

Kosten

De kosten van de opname, onderzoeken en behandeling (van donderdag 15 nov tot zaterdag 17 november) kosten 700 euro. Daarbij komen de enorme kosten van de noodzakelijke bloedtransfusie, die zijn 1000 euro. De kosten tot nu toe zijn dus 1700 euro en we hopen dat mensen een bijdrage willen doen. Het is nog niet bekend wanneer Soeffie uit de kliniek weg mag, dus de kosten kunnen nog oplopen. Het is een heleboel geld maar Soeffie is het zo ontzettend waard! Iedere euro is welkom op rekeningnummer NL42RABO 0132871548 tnv dierentehuis Nieuwe Waterweg ovv Soeffie.

Update

17-11-2018, 18.00 uur: Goed nieuws!!! Onze Soeffie is uit het ziekenhuis ontslagen! De bloedtransfusie heeft hem goed gedaan en hij mag weer verder aansterken bij het pleeggezin. We kregen verder nog een enorme meevaller toen we de rekening kregen, het eindbedrag is € 1500 geworden. Dat is echt fantastisch!!