10 jarig jubileumfeest op zaterdag 15 juni

Op 9 mei 2009 opende het Knaagspoor haar deuren en al snel zat de opvang vol met konijnen en knaagdieren. Nu, 10 jaar later, hebben 6552 konijnen en 2104 knaagdieren een liefdevol thuis gevonden. Op zaterdag 15 juni gaan we dit vieren met een jubileumfeest! We hopen dat er heel veel mensen komen om samen met ons deze feestelijke dag te vieren en om te laten zien hoe fantastisch ons werk is.
10 jarig jubileumfeest op zaterdag 15 juni

Wij gooien de deuren open om 10:00 uur en gaan door tot 16:00. Wethouder Henk van Os opent om 12:00 uur feestelijk de dag en met een glaasje en een klein hapje denken we samen even terug aan alle dieren die in onze opvang hebben gelogeerd.

De showgroep Liberté maakt de dag nóg feestelijker met een speciaal optreden om 11.45 uur en DJ James en DJ Daniel zullen gedurende de dag op de achtergrond een gezellig muziekje verzorgen. Er staan kramen op het hele terrein met leuke hebbedingetjes, veel informatie en er worden diverse workshops gegeven.

Voor de kinderen zijn er strippenkaarten te koop om mee te doen aan diverse spellen zoals; red een konijn, buttons maken, je dierenbeschermersdiploma halen bij een echte dierenambulance en nog veel meer. De strippenkaarten zijn te koop voor € 2.50 voor 4 spellen en € 4.50 voor 10 spellen.

Er worden voor de volwassenen workshops gegeven zoals bijvoorbeeld; nagels knippen dmv poot geven en vachtverzorging bij langharige konijnen.