Adoptie van een konijn of knaagdier

Ben je op zoek naar een konijn of knaagdier om te adopteren? Dan ben je bij Het Knaagspoor aan het juiste adres! Er wachten tientallen konijnen en knaagdieren op een gezellig huisje.

Maak een afspraak

Konijn adopteren

Ben je enthousiast geworden over een van de konijnen of knaagdieren op onze website? Maak een afspraak met ons door te bellen naar 088 - 343 71 40. Dan weten we zeker dat we genoeg tijd voor je hebben.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Via de mail zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.
Klik hier om te kijken welke konijnen en knaagdieren er bij ons in de opvang zitten!

Groepsdieren

Konijnen, cavia's en veel andere knaagdieren zijn van nature groepsdieren en hebben daarom veel behoefte aan een soortgenoot. Om die reden plaatst Knaagspoor groepsdieren uitsluitend in koppels. Heb je zelf al een konijn of knaagdier thuis? Kom dan koppelen! Klikt het? Dan plaatst Knaagspoor één soortgenootje.

Als je een konijn of knaagdier als huisdier wilt is het belangrijk dat je er voldoende ruimte voor hebt. Konijnen en cavia's hebben behalve een hok of kooi ook een uitloopmogelijkheid nodig via een ren. En natuurlijk hebben onze dieren veel liefde en aandacht nodig. Uiteraard wanneer zij dit willen, sommige dieren hebben voldoende aan elkaar.

Let op: Er zitten over het algemeen altijd meer dieren in de opvang dan op de website staan vermeld. Er komen bij Het Knaagspoor in een rap tempo nieuwe dieren binnen.

Naar de tarieven