Geslaagde en supergezellige Open Dag

Geslaagde en supergezellige Open Dag op 29 september. De jaarlijkse open dag bij Dierenopvangcentrum Het Knaagspoor was een topdag; geweldig weer, heel veel bezoekers en een mooie opbrengst.
Geslaagde en supergezellige Open Dag

Voor de kids waren er verschillende leuke activiteiten zoals buttons en kaarten maken en de educatieve Dierenambulance waar kinderen een diploma konden halen tot Dierenredder. Ook kon er geschminkt worden en was er een echte dierenarts om hun knuffeldier te onderzoeken.

Kraampjes

Veel kraampjes zoals een imker, zelfgemaakte huisjes door Ab, informatiekraampjes van goede doelen, de egelopvang, informatie over homeopathie door Nancy Groeneveld, Slaap Lekker zacht, Kruiden en speelgoed voor dieren, Het Knapste konijn, Petra’s Haakwerken en Paula’s creatieve zelfmaakideeën, het Dierencrematorium Rotterdam Zuid, Science Selective, KaTo tekenbanden, Wink, onze huisfotografe Maxime met MCJ Photography en heel veel informatie en leuke zelfmaakcreaties van het Knaagspoor zelf.

Er was een loterij met veel leuke prijzen van o.a. Van der Valk Ridderkerk, Douglas Ridderkerk, Abrazzo Hillegersberg, Evelien Kruis Fotografie, The Bodyshop Rotterdam, Wink en nog veel meer.

Opbrengst

Met dank aan alle vrijwilligers die zich ingezet hebben op de open dag door te helpen of cupcakes/taarten te bakken, huisjes te timmeren, te frituren, te schenken achter de bar, loten te verkopen, kinderen te vermaken, oude spulletjes te verkopen, info te geven, te schminken, te graveren, haken, tekenen en kussens te naaien is de opbrengst van de open dag 2018 in totaal 2408 euro. Dank voor dit mooie bedrag!