Help konijntje Hubble weer hobbelen!

Konijntje Hubble werd gevonden in het park. Zijn éne pootje bungelde heel losjes heen en weer. Nadat er een röntgenfoto gemaakt was, bleek zijn scheenbeen gebroken. Hubble moest een zware operatie ondergaan om de breuk te repareren. Deze operatie kost ruim 500 euro maar omdat Hubble zo’n jong konijntje is, wilden we dit eerst proberen in plaats van een amputatie.
Help konijntje Hubble weer hobbelen!
Na de operatieHubble heeft nu een poosje hokrust, maar kan straks weer hobbelen, zoals elk ander konijn.

Gedumpte dieren

Hubble heeft het geluk gehad om bij het Knaagspoor terecht te komen. Niet alle konijnen hebben zoveel geluk. Regelmatig worden konijnen bij het Knaagspoor gebracht met beschadigde ogen, botbreuken, hevige oormijt en andere ziektes. Deze dieren hebben ooit een baasje gehad die wellicht de medische kosten niet kan óf wil betalen. Het merendeel van deze dieren die gedumpt worden in de natuur zal komen te overlijden door hun aandoening, of omdat zij niet opgewassen zijn tegen de gevaren die zij tegen komen.

Een klein percentage van de gedumpte dieren wordt gevonden en komt terecht in onze opvang. Dit zijn de gelukkigen, deze konijnen krijgen alle verzorging die zij nodig hebben en gaan een beter leven met een maatje en een fijne woonruimte tegemoet.

Steun konijntjes zoals Hubble!

Het Knaagspoor is 100% giftafhankelijk en de zorg voor dieren zoals Hubble kost veel geld. Ondanks dat er door veel vrijwilligers met heel veel liefde voor de dieren wordt gezorgd, is er altijd geld nodig. Geld voor alle gewonde en gedumpte Hubble’s die binnenkomen.