Help ons met de medische kosten

We zien al een hele tijd een toename van gedumpte konijnen en knaagdieren in ons opvangcentrum. Wij vangen ze natuurlijk met liefde op, maar helaas mankeren ze ook vaak wat.

Help ons met de medische kosten

Vorig jaar is er voor de dieren van het Knaagspoor een mega bedrag van maar liefst € 34.622,- uitgegeven aan dierenartskosten!

We hoopten in 2022 wat minder kosten te maken, maar het jaar begint al niet zo goed. In januari zijn er meerdere olifantstanden en melkliertumoren verwijderd, entropion operaties gedaan en om maar te zwijgen van alle nazorg en medicatie die dit met zich mee brengt.

Dieren in nood
In januari hebben we al van één konijn zijn voortandjes laten verwijderen, wat abcessen laten behandelen, cystes laten verwijderen en ook melklijsttumoren stonden op de lijst. En dit is allemaal extra bovenop de kosten van castratie en vaccinatie. Hoolie kan gelukkig weer eten nu zijn olifantstanden verwijderd zijn.

Het laatste trieste verhaal is dat van Lucifer. Zij werd gevangen in een park en naar ons toe gebracht.
Het eerste dat opviel was het nare bungelen van haar achterpootje. We zijn snel met haar naar een dierenarts gegaan en daar bleek dat Lucifer al langer met deze breuk heeft moeten lopen. Het pootje was helemaal doormidden en kon zeker niet gered worden.

Wat een pijn zal dit konijntje hebben gehad!

Het pootje is geamputeerd en Lucifer heeft de operatie goed doorstaan, maar het is de volgende flinke kostenpost dit jaar. Daarom willen wij heel graag deze crowdfunding opzetten om de kosten voor de dierenarts samen met jullie het hoofd te kunnen bieden. Helpen jullie ons mee? Omdat we het hele jaar door dieren met medische kosten hebben, zal het een doorlopende actie worden.

Gelukkig hoeven wij geen dieren niet te laten helpen ivm de kosten, maar een steuntje in onze rug is wel heel gewenst. Wil jij ons daarom helpen met een bijdrage? Namens Lucifer en alle andere dieren in onze opvang bedankt!

Help jij ons?