Update over Wednesday

Weten jullie nog? Het ratje Wednesday, dat binnenkwam met een hele dikke buik en een een zeer uitgemergeld lijfje? Het verhaal heeft wel een heel bijzondere wending gekregen.

Update over Wednesday

Wednesday kwam binnen en leek hoogzwanger, maar was helemaal uitgeteerd en het was duidelijk dat het arme beestje al lange tijd geen goede verzorging meer had gekregen. Eén van de medewerkers heeft haar direct in huis genomen in afwachting van de bevalling, want ja met zo'n dikke bewegende buik, moeten er toch wel snel rittens komen.

Operatie
Toen er na een week nog geen baby's waren is er besloten om een echo te laten maken. Uit de echo bleken er helemaal geen baby's te zijn, maar er was duidelijk een grote massa te zitten van iets wat de dierenarts niet thuis kon brengen. We hebben in overleg met de dierenarts besloten om Wedsnesday te laten opereren, maar wanneer het een tumor zou blijken te zijn tijdens de operatie, zou Wedsnesday miet meer wakker gemaakt worden. Maar net als bij iedereen die haar leerde kennen, veroverde Wednesday ook het hart van de dierenarts en kon hij haar niet laten gaan.

Zo kreeg Wednesday nog een kans, want ja het was een tumor en zelfs een hele grote. Maar wat is ze er fantastisch doorheen gekomen. Na een herstelperiode van drie weken is zij nu gekoppeld aan drie maatjes en kan Wednesday haar leventje gelukkig voortzetten in een liefdevol nieuw thuis bij één van onze vrijwilligers.

Wij willen dierenarts Juch van Dierenkliniek de Waard in Alblasserdam bedanken voor zijn inzet en geloof in deze kleine dappere dame.