Wie doet de was?

Bij Knaagspoor draait de wasmachine de hele dag door. Het wasmiddel vliegt er doorheen en dit brengt behoorlijk hoge kosten met zich mee. Kosten die we liever in de knaagdieren investeren.
Wie doet de was?

Niet alleen in Ridderkerk kunnen we altijd wasmiddel gebruiken. Knaagdierenopvang Het Knaaghof in Rijswijk deed een oproep op Facebook voor mogelijke donaties. Niet geschoten is immers altijd mis. En dat hebben ze geweten! Het duurzame wasmiddelmerk Seepje zag de oproep en besloot de opvang maar liefst twee pallets vloeibaar wasmiddel cadeau te doen. Een enorme gulle gever dus.

Samen zullen we eerlijk delen

Omdat het om bijna 1000 liter wasmiddel ging besloot het Knaaghof 'de buit' niet alleen voor zichzelf te houden en het wasmiddel te verspreiden onder alle dierenopvangcentra van de Dierenbescherming in de regio Zuidwest. En daaronder valt ook Knaagspoor. Zo zitten ook de honden en katten de komende tijd tussen de (h)eerlijke geuren. Wij zijn Seepje ontzettend dankbaar!

Seepje

Seepje maakt wasmiddelen en allesreinigers van superschillen uit Nepal. Ze gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen ze daar een eerlijke prijs voor.