Help ons: geef een warme start voor pril leven

Het warmer wordende weer luidt het voorjaar in bij onze Wildopvang. Het is waar: "in mei leggen alle vogels een ei", en een deel van de uitgekomen eieren komen bij ons terecht voor hulp. Maar ook jonge egels en hazen vangen wij op.

Jaarlijks verzorgen wij enkele honderden jonge vogels, egels en hazen. Zij hebben in hun prille leven warmte nodig. Veel diersoorten kunnen niet bij elkaar in een couveuse. Zij hebben verschillende voedertijden en de ene diersoort is veel actiever dan de andere. Het is heel belangrijk voor de overlevingskans dat we alle jonge dieren zo min mogelijk storen en rust bieden.

Met onze 3 couveuses redden wij het niet! En we zijn nog niet eens in het hoogseizoen aanbeland. Wij willen graag een extra couveuse aanschaffen zodat we alle jonge dieren een warme, veilige en rustige plek kunnen bieden. Daarom starten wij deze crowdfundingsactie.

Help jij ons en geef jij het prille leven een warme start?

Steun de Wildopvang

Steun het werk van Wildopvang Krommenie! Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie