Inbraak bij Wildopvang Krommenie!

In de nacht van 4 op 5 mei is er ingebroken in ons pand. Gelukkig hebben ze de aanwezige dieren met rust gelaten en was er geen personeel aanwezig op het moment van de inbraak.

Inbraak bij Wildopvang Krommenie!

Veel schade

De schade is aanzienlijk: de inbrekers waren op geld uit en hebben daarbij in hun zoektocht alle kasten en deuren geforceerd. Alle donatiebussen zijn open gebroken en ook de kluis is volledig vernield. De manier waarop de inbrekers zich op een geweldadige manier een weg hebben gebaand naar hun doel lijkt erg op de recente inbraak in het Kerbert Dierentehuis en het Knaagdierencentrum in IJmuiden. Ook bij ons is al het geld wat wij in de kluis hadden t.b.v. de dierenzorg buit gemaakt. Geld dat we hard nodig hebben voor de zorg van alle gewonde, zieke en verzwakte dieren in onze opvang. Deze dieren zijn volledig afhankelijk van onze hulp!

Help jij ons?

Natuurlijk zijn we ook verdrietig en geschokt dat we de met zoveel liefde bijelkaar gebrachte donaties kwijt zijn. Kun je ons steunen met een financiële bijdrage om in elk geval de aanzienlijke schade te herstellen? Er is aangifte gedaan bij de politie, laten we hopen dat de daders snel opgepakt kunnen worden.

Steun de Wildopvang

Steun het werk van Wildopvang Krommenie! Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie