We zijn er bijna: nog een paar honderd euro voor een nieuwe couveuse

Jaarlijks verzorgen wij enkele honderden jonge vogels, egels en hazen. Zij hebben in hun prille leven warmte nodig. Veel diersoorten kunnen niet bij elkaar in een couveuse. Zij hebben verschillende voedertijden en de ene diersoort is veel actiever dan de andere.

We zijn er bijna: nog een paar honderd euro voor een nieuwe couveuse

Het is heel belangrijk voor de overlevingskans dat we alle jonge dieren zo min mogelijk storen en rust bieden. Met onze 3 couveuses redden wij het niet! Wij willen graag een extra couveuse aanschaffen zodat we alle jonge dieren een warme, veilige en rustige plek kunnen bieden.

Topdrukte

De jonge vogels blijven momenteel binnenstromen. Deze week kregen we zelfs een lepelaar te gast en die zien we niet vaak. Maar de kleine vogels vormen de overgrote meerderheid en de vrijwilligers lopen voorlopig nog avonddiensten om ze allemaal eten te kunnen geven.

Help ons redden en doneer

Onze actie voor een extra couveuse voor de kleine vogels is een succes, maar het bedrag is nog niet binnen. We missen nog iets meer dan 200 euro! Help jij ons om de laatste centjes bijeen te brengen?

Steun de Wildopvang

Steun het werk van Wildopvang Krommenie! Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie