Update: het gaat goed met Joep

Joep is helemaal alleen gevonden: ziek en mager. Hij is nog maar 5 weken oud, maar hij heeft duidelijk al veel meegemaakt in zijn korte leventje. Hij had erge niesziekte en een gebroken voorpootje.

Update: het gaat goed met Joep
Update Joep
Iedereen super bedankt voor alle donaties. Dankzij jullie donaties kon Joep afgelopen woensdag geopereerd worden.

Dankzij veel liefdevolle zorg in een gastgezin is hij gelukkig weer aan het opknappen van de niesziekte, maar de breuk van zijn pootje lijkt helaas niet zelf te helen. Joep heeft daarom dringend een operatie nodig waarin we met een pen in zijn pootje zorgen dat deze weer mooi recht groeit. Dat zorgt er voor dat hij geen pijn meer heeft en weer lekker kan spelen. Want dat wil hij zo ontzettend graag.

Net als alle kittens is Joep ontzettend speels en vergeet regelmatig dat zijn pootje stuk is. Uiteraard gaan wij Joep helpen, maar donaties voor deze extra kostenpost zijn heel erg welkom. Wil jij een bijdrage doen voor Joep? Deze kleine kanjer verdient een tweede kans op een pijnvrij en gelukkig leven!

Help de Swinge!

Wil jij je graag inzetten voor Dierenasiel de Swinge? Via onze crowdfunding-website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen.

Bekijk de projecten