Onze dieren in een bijzonder zonnetje gezet

Op 30 april was het een spannende dag op het asiel. Dit keer niet omdat we een dier gingen plaatsen maar omdat we maar liefst, letterlijk, 40 zonnepanelen van Greenchoice op ons dak kregen. Want ook bij de Dierenbescherming proberen we waar mogelijk om te verduurzamen.
Onze dieren in een bijzonder zonnetje gezet

Bijzondere samenwerking

Sinds 2017 hebben wij met Greenchoice een partnershiprelatie afgesloten. Bij Greenchoice hebben ze dierenwelzijn hoog in het vaandel staan en zo ontstond een samenwerking waarbij er een speciaal 100% groen energie pakket is ontwikkeld.Voor iedereen die namelijk overstapt naar dit 100%DIERZAAM pakket spaart Greenchoice €50,- om te zorgen dat zo veel mogelijk dierenopvangcentra van de Dierenbescherming over kunnen op zonnepanelen. Want met de zorg die wij 7 dagen per week aan onze dieren geven wordt er naast aandacht en veel liefde ook heel veel stroom verbruikt. Verblijven moeten immers op juiste temperatuur blijven, zomers koel en ’s winters behaaglijk. Maar ook onze wasmachine en drogers zijn nog echte stroomvreters. Met de komst van deze 40 panelen kan de energie rekening omlaag en die besparing kunnen we gebruiken om iets extra’s voor de dieren te doen.

Super trots en blij!

Wij zijn super trots en blij dat Greenchoice deze investering heeft gedaan en wij het eerste asiel zijn waar deze actie uitgerold kon worden. In de video kun je zien hoe dit allemaal in zijn werk is gegaan. Namens ons en dieren hartelijk dank Greenchoice!

Team Dierenopvangcentrum Vlaardingen en Greenchoice


Wij hopen natuurlijk dat meer van onze opvangcentra de komende jaren aan de beurt zijn om ook zo’n geweldig zonnepanelen dak te krijgen en dus meer geld over te hebben om aan de dieren te besteden.

Help je ook mee? Kijk hoe gemakkelijk je kunt overstappen.