Greenchoice

Streven naar een duurzame leefomgeving

De samenwerking tussen Greenchoice en de Dierenbescherming is tot stand gekomen omdat beide partijen een duurzame leefomgeving voor dier en mens nastreven. Greenchoice is al ruim 15 jaar een voorloper in de levering van duurzame energie. Als een van de weinige 100% groene energieleveranciers in Nederland planten zij voor elke abonnee een boom om ook op die manier bij te dragen aan een milieuvriendelijke omgeving. Sinds 2016 voorzien zij al hun klanten van uitsluitend 100% groene stroom uit Nederland.

Sparen voor zonnepanelen

Greenchoice en de Dierenbescherming hebben samen de wens om zoveel mogelijk groene keuzes te maken ter bescherming van de leefomgeving voor mens en dier. Speciaal voor deze samenwerking heeft Greenchoice een energiepakket genaamd: 100%DIERZAAM. Dit pakket voorziet in de levering van 100% duurzame zonne-energie uit Nederland. Voor elke nieuwe klant doneert Greenchoice een bedrag dat gebruikt wordt voor de aanschaf van zonnepanelen op de daken van onze asielen. 100%DIERZAAM: 100% Nederlandse zonnestroom voor de dieren thuis én voor de dieren in de opvang.
Martin de Beer, woordvoerder van Greenchoice: “Energiebewustzijn is heel belangrijk. De groenste stroom is immers de stroom die je niet gebruikt. En besparen begint bij inzicht in je verbruik."

Meer informatie

Wil je meer informatie of zelf direct overstappen naar het 100%DIERZAAM pakket van Greenchoice en daarmee de Dierenbescherming steunen, kijk dan op www.greenchoice/dierenbescherming