Greenchoice

Streven naar een duurzame leefomgeving

De samenwerking tussen Greenchoice en de Dierenbescherming is tot stand gekomen omdat beide partijen een duurzame leefomgeving voor dier en mens nastreven. Als duurzaam energiebedrijf leveren zij uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Samen met hun klanten maakt Greenchoice elke dag groene keuzes. Zij helpen met het zelf opwekken van groene stroom uit duurzame zon- en windprojecten en ondersteunen ruim vijftig lokale energiecooperaties. Greenchoice is ook een internationale bosbeschermer. Met hun bosbeschermingsprojecten planten ze wereldwijd bomen en beschermen ze grote gebieden bos. Hiermee compenseren ze de CO2-uitstoot van het gasverbruik van hun ruim 400.000 klanten. 

Sparen voor zonnepanelen

Greenchoice en de Dierenbescherming hebben samen de wens om zoveel mogelijk groene keuzes te maken ter bescherming van de leefomgeving voor mens en dier. Speciaal voor deze samenwerking heeft Greenchoice een energiepakket genaamd: 100%DIERZAAM. Dit pakket voorziet in de levering van 100% duurzame zonne-energie uit Nederland. Voor elke nieuwe klant doneert Greenchoice een bedrag dat gebruikt wordt voor de aanschaf van zonnepanelen op de daken van onze asielen. 100%DIERZAAM: 100% Nederlandse zonnestroom voor de dieren thuis én voor de dieren in de opvang.
Martin de Beer, woordvoerder van Greenchoice: “Energiebewustzijn is heel belangrijk. De groenste stroom is immers de stroom die je niet gebruikt. En besparen begint bij inzicht in je verbruik."

Meer informatie

Wil je meer informatie of zelf direct overstappen naar het 100%DIERZAAM pakket van Greenchoice en daarmee de Dierenbescherming steunen, kijk dan op www.greenchoice/dierenbescherming