Flessenkittens

Dinsdag 15 mei kregen wij een melding van 2 kittens van een paar dagen oud zonder moederpoes. De dierenambulance van Alphen a/d Rijn heeft een grote zoektocht gehouden om de moeder te vinden, helaas is dit niet gelukt. Gelukkig hebben wij gastgezinnen die in staat zijn om deze kittens met de fles groot te brengen.
Flessenkittens
Het gastgezin wat deze 2 kleintjes heeft opgehaald, kwam gelukkig al gauw met een mededeling dat het heel goed met ze gaat. Ze drinken en groeien goed.
2 dagen later belde ze ons op en gaf aan dat er wat gebeurd was wat zij nog nooit meegemaakt had.
1 van de 2 kittens opende de oogjes al!! Normaal gebeurd dit pas tussen de 7 en 14 dagen, meestal rond de 10 dagen is onze ervaring. Na 3 dagen is echt heel bijzonder!
En eigenlijk onmogelijk! De oogjes zijn zich nog aan het onwikkelen in deze dagen. Uiteraard waren wij erg benieuwd naar foto's. En op de foto's is te zien dat het oog er goed uit ziet maar zich zeker nog verder moet ontwikkelen. Weer wat nieuws meegemaakt!!!
Regelmatig maken wij bijzondere dingen mee in ons asiel en wij gaan proberen jullie zoveel mogelijk hiervan op de hoogte te houdenen.