Ken je kitten Appie nog?

Half oktober plaatsten we een triest bericht over een gedumpte slechts vijf weken oude kitten. Hij was gevonden in een container aan de Crooswijkseweg in Rotterdam. Nu bijna een maand verder kunnen we je melden dat Appie het hachelijke avontuur heeft overleefd en er zelfs een hele kittenfamilie bij heeft gekregen.
Ken je kitten Appie nog?

Tijdelijk gastgezin in Gouda

Direct na de vondst werd Appie overgebracht naar een gastgezin in Gouda waar al meerdere kittens aanwezig waren met dezelfde leeftijd. Appie heet nu Oscar en maakt deel uit van een samengesteld kittengezin van maar liefst vijf kittens: Juliette, Lima, Mike en November. Een volle bak dus.

Nieuwe kittenfamilie van Oscar

Speels, grappig en groeiend als kool

De kittens zijn nu allemaal zo’n tien weken oud en langzaam gaan ze over op vaste voeding. Dat leidt af en toe nog tot wat diarree, maar dat is gebruikelijk in deze overgangsfase. Aangezien de ‘broers en zus’ van Oscar ongeveer even oud zijn, worden ze goed gesocialiseerd en gecorrigeerd door elkaar. Gelukkig ook voor Oscar een hele andere wending sinds zijn wrede start. Bijkomend toeval is dat de hele kittenfamilie zwart-wit is en allemaal eten ze goed, spelen ze fanatiek met elkaar en is het een grappig stelletje om te zien.