Kittens Senua en Salem

Toen we Senua en Salem kregen, waren de twee een wereld van verschil. Salem (de zwarte) was aanhankelijk, knuffelig en lief terwijl Senua (cyper) al gromde als je naar haar keek. Logisch ook met een McDonalds buik!
Kittens Senua en Salem

Senua is gevonden bij een McDonalds en zij en de rest van haar broertjes en zusjes haalde het eten uit de container van de McDonalds. Omdat zij verder nooit in handen van mensen waren geweest, waren zij erg schuw. Er werd dan ook besloten om Senua samen met een sociaal kitten in 1 gastgezin te plaatsen. Het schuwe kitten krijgt dan het goede voorbeeld van het sociale kitten en hebben elkaar om mee te spelen.


Vanaf dag 1 zat ze op de werkkamer waar Pim de hele dag zat zonder haar verder aandacht te geven. Langzaam maar zeker kwam ze verder uit haar schulp en toen ook onze eigen poezen bij hen mochten ging het snel.

Ze viel eerst wat af, ze at veel maar die buik ging (gelukkig) weg. Mochten we er eerst niet aanzitten, konden we later alles met haar doen. Tillen, knuffelen, alles was goed! En ook zeker samen met Salem. De twee waren twee handen op één buik en zijn dan ook samen geplaatst. Geweldig hoe zo een schuw kitten nog zo een geweldige ommekeer kan maken.

Senua en Salem waren zo gek op elkaar geworden, dat zij nu samen een nieuw baasje hebben gevonden.