Wie doet de was?

In Dierenopvangcentrum Gouda draait de was de hele dag door. Het wasmiddel vliegt er doorheen en dit brengt behoorlijk hoge kosten met zich mee. Kosten die we liever in de dieren investeren.

Wie doet de was?

Niet geschoten is altijd mis

Bij Knaagdierenopvang Het Knaaghof in Rijswijk draait de wasmachine ook volop. Daarom deden zij een oproep op Facebook voor mogelijke donaties. Niet geschoten is immers altijd mis. En dat heeft deze opvang geweten! Het duurzame wasmiddelmerk Seepje zag de oproep en besloot de opvang maar liefst twee pallets vloeibaar wasmiddel cadeau te doen. Een enorme gulle gever dus.

Samen zullen we eerlijk delen

Omdat het om bijna 1000 liter wasmiddel ging besloot het Knaaghof 'de buit' niet alleen voor zichzelf te houden en het wasmiddel te verspreiden onder alle dierenopvangcentra van de Dierenbescherming in de regio Zuidwest. En daaronder valt ook Dierenopvangcentrum Gouda. Zo zitten ook de honden en katten de komende tijd tussen de (h)eerlijke geuren. Wij zijn Seepje ontzettend dankbaar!

Seepje

Seepje maakt wasmiddelen en allesreinigers van superschillen uit Nepal. Ze gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen ze daar een eerlijke prijs voor.