Open dag 2019

29 september 2019
Open dag 2019
Kom naar onze open dag op:

Zondag 29 september van 10.00 tot 15.00 uur

Neem een uniek kijkje achter de schermen van onze opvang en maak kennis met onze dieren, medewerkers en vrijwilligers. Honden en kinderen van harte welkom! Er is genoeg te doen en te zien en de koffie staat natuurlijk voor je klaar!

Kinderen
Kinderen kunnen van een prachtige schmincktattoo laten zetten, spelletjes doen, een speurtocht door het asiel volgen, daarna een heerlijke suikerspin of poffertjes eten en grabbelen naar leuke cadeautjes in de grabbelton. 

Hondenwasactie
Wij wassen je hond voor 5 euro. Ons super hondenwasteam staat klaar om je hond(en) heerlijk te wassen. De opbrengst is voor de asielhonden dus kom vooral langs!

Spelletjes met je hond
 
Kom gezellig met je hond naar onze prachtige natuurspeeltuin ’t Kwispelhof. De vrijwilligers van onze trainersgroep staan klaar met leuke opdrachten

Fotograaf
Fotograaf Ingis Art of Nature is aanwezig om een prachtige foto van je hond te maken voor € 5,-

Duomassage voor jou en je hond!
Toe aan wat ontspanning? Geniet van een stoelmassage van Margret Kouwenhoven. Maar vergeet vooral je hond niet! Die wordt heerlijk gemasseerd door Daan's Doggy Massage. Uiteraard hoef je niet per se een duo massage te nemen. De massages kosten 5 euro en de opbrengst is voor de asieldieren!

Kattengedragstherapie
Liane van Zuidam en Ilse Lokker staan voor je klaar voor al je vragen over je katten. Ook kun je geweldige speeltjes en voerverrijkingsartikelen kopen!

Amivedi en Vermiste dieren

Is je dier vermist? Of wil je voorkomen dat je dier vermist raakt? Vraag tips en advies tijdens onze open dag. Caroline van Amivedi & Leonie van diverse vermiste dieren groepen op Facebook staan je heel graag te woord! 

ID Industriele Decoraties
Hele mooie hondenmanden gemaakt van olie- en wijnvaten. Wat zal je hond heerlijk liggen! Bekijk de manden alvast!


King & Daco sieraden
Prachtige sieraden en superleuke hebbedingetjes

Discus Vlaardingen
Geweldige (en gezellige!!) dierenwinkel met hart voor asieldieren met top aanbiedingen voor je viervoeters!

Made bij Miko
Laat de door jou verzonnen tekst of naam ter plekke beslaan in prachtige sieraden door Made bij Miko

T-shirts bedrukken
Bij Creationz4fun kun je een T-shirt laten bedrukken en superleuke dingen kopen. Deze creatieve duizendpoten kunnen bijna alles voor je bedrukken!

Vachtadvies
Bij Trimsalon Ginny kun je niet alleen advies voor de vacht van je hond vragen, maar ook heerlijke producten voor je lieveling aanschaffen.
 
Asielwinkeltje

Ons eigen tweedehands winkeltje met dierbenodigdheden, shoppen voor een prikkie!Praktische informatie

Locatie Dierenopvangcentrum Vlaardingen, Koggehaven 16 Vlaardingen
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten gratis

Bekijk alle activiteiten