Adoptie asielkat

Bent u op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Kom dan snel kennis maken met de asielkatten in onze opvang. Onze dierverzorgers zijn u hierbij graag van dienst en kunnen u alles vertellen over de verzorging van een kat en over de dieren die op dit moment in onze opvang verblijven.

Als u interesse heeft om een asielkat een nieuw thuis te geven vragen we u aan de balie wat uw eisen zijn. Mochten we katten hebben die bij deze voorwaarden passen, dan gaan we kennis maken met deze dieren. Hebben we op dat moment geen katten die bij uw thuissituatie passen dan gaan we ook niet naar de dieren toe om ze zo min mogelijk stress te bezorgen.

We vragen voor onze katten een adoptiebedrag. Bekijk hier onze tarieven. De dieren zijn allemaal geënt, ontwormd, ontvlooid en voorzien van een chip. Bovendien zijn alle katten gesteriliseerd of gecastreerd.

Als een plaatsing toch niet succesvol blijkt te zijn en het dier teruggebracht wordt naar onze opvang, dan zijn er de eerste drie maanden na adoptie geen afstandskosten. Na deze periode wordt het terugbrengen behandeld als het doen van afstand.Legitimatie

Bij de aanschaf, het afstaan, terugbrengen en ophalen van een kat moet u zich kunnen legitimeren. Vergeet daarom niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. U kunt bij ons pinnen.

Voorkom teleurstellingen

Wij proberen de website zo up-to-date mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat de kat waar u interesse in heeft gereserveerd of zelfs al geplaatst is. Om teleurstelling te voorkomen kunt u het beste van tevoren even contact met ons opnemen.

Kom kijken in het asiel

U bent van harte welkom om op afspraak te komen kijken! Wij zijn maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar. E-mailen kan uiteraard altijd, dan plannen we samen een afspraak in.

NAAR DE CONTACTPAGINA