Hondje gedumpt in bench

Bij ons dierenopvangcentrum kwam dinsdagavond 4 augustus een hondje binnen dat gedumpt was in een bench. Hij werd gevonden aan het Lagelandsepad in Rotterdam. In zijn bench kwamen we een lege twixverpakking en een leeg kindersurprise-ei tegen.
Hondje gedumpt in bench

Zeer angstig

Het hondje, een langharige Chihuahua die we Skittle hebben genoemd, is duidelijk erg geschrokken en reageert angstig. We doen er alles aan om zijn vertrouwen te winnen. Zo komt hij nu alleen in contact met één van onze medewerkers, zodat hij langzaam kan wennen. Als Skittle wat gekalmeerd is, laten we hem onderzoeken door de dierenarts. We geven hem de tijd. In eerste instantie ziet het hondje er niet slecht uit en is hij gecastreerd. Het is voor ons onduidelijk hoe oud hij is. Zijn tandjes ogen vrij jong, maar hij heeft al wel wat grijze haren op z'n snuit.

Het hondje werd gevonden aan het Lagelandsepad in Rotterdam.
Skittle is nu nog ontzettend angstig.

Wat nu?

We willen eerst dat Skittle wat kalmeert en zich fijner voelt. Voorlopig is hij zodoende nog niet plaatsbaar. Als dit wel zo is, plaatsen we hem op onze website of op www.ikzoekbaas.nl. We houden jullie op de hoogte.