Nieuwe tuigen voor onze honden!

Help jij ons aan nieuwe hondentuigen?

Nieuwe tuigen voor onze honden!

Onze hondentuigen vallen uit elkaar. Met spoed hebben we tien nieuwe tuigjes in verschillende maten nodig. Onverwachts kan een slecht tuigje een gevaar opleveren. Uiteraard voorkomen wij dat gevaar: onveilige tuigjes gooien wij weg, waardoor de voorraad slinkt....

We hebben in de loop van tijd duizenden keren honden uitgelaten. Daar slijten de tuigjes van. Voor de nieuwe exemplaren valt onze keuze op de 'Copenhagen-hondentuig'. Deze is comfortabel aan het lichaam van de hond, bovendien hoeft ze niet over de kop te worden getrokken. Dat geeft minder stress bij hond én uitlater! Deze tuigen zijn veilig, ze schieten niet los door de stevige bevestiging én ze gaan lang mee!

Niet alleen de opvanghonden zullen de nieuwe tuigjes waarderen, ook onze vrijwilligers en medewerkers die de honden bij weer en wind vol enthousiasme en passie uitlaten.

Help je mee?! Doneer dan direct via de link!

Help ons dierenopvangcentrum!

Wil jij je graag inzetten voor Dierenopvangcentrum Spijkenisse? Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Doe een gift