Vrijwilligers

Katten verzorgen in het dierenasiel, op de dierenambulance rijden, zwerfkatten vangen. Het is allemaal werk van duizenden vrijwilligers die zich belangeloos voor dieren inzetten. De Dierenbescherming is trots op al deze vrijwilligers; zonder hen zou het werk niet gedaan kunnen worden.

Ook bij dierenopvangcentrum Spijkenisse werken toegewijde vrijwilligers. Het dierenopvangcentrum verzorgt de opvang en herplaatsing van honden en katten. Het werkgebied bestaat uit: Barendrecht, Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid, Rotterdam Noordereiland, Westvoorne (Voorne-Putten)

Als er vacatures zijn bij het centrum in Spijkenisse, zijn deze te vinden in de vacaturebank:
Naar de vacaturebank van de Dierenbescherming

Gastgezinnen

Zieke, jonge of zogende dieren brengen we onder bij een gastgezin. Zij verzorgen deze dieren bij hen thuis, waardoor ze extra aandacht en (medische) zorg krijgen. Als het dier goed gesocialiseerd en gezond is, kunnen we hem of haar herplaatsen.

Lees hier meer over gastgezinnen

Start een actie

Wil jij op een andere manier helpen? Start een actie (zamel bijvoorbeeld geld in voor je verjaardag, of doe een sponsorloop), steun de actie van iemand anders, of doe mee aan een van onze projecten. Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar voor jouw steun!.

Kom in actie