< Terug naar overzicht

Anonieme sponsor schenkt Dierentehuis Alkmaar een reclamebord

Lokaal

19 januari 2018

Een anonieme sponsor van voetbalvereniging Bergen (vvB) blijkt ook de Dierenbescherming een warm hart toe te dragen. De gulle gever schonk Dierentehuis Alkmaar een enorm sponsorbord op een prominente plek bij de tribunes op het voetbalveld in Bergen.

De sponsor, die verder anoniem wenst te blijven, gaf één van de jeugdteams van vvB nieuwe trainingspakken en jassen. Echter in het afgesproken sponsor pakket zat ook een reclamebord. Dit wilde de sponsor schenken aan het goede doel, te weten de Dierenbescherming in Alkmaar.

Stormachtige onthulling

De onthulling van het reclamebord vond donderdag 18 januari plaats, de dag van de bijna orkaankracht. Het was dus nog even spannend of het wel door kon gaan. Onder toeziend oog van voorzitter Henk Borst van voetbalvereniging Bergen (vvB), tevens waarnemer van de sponsor, beheerder Willem Vellinga van Dierentehuis Alkmaar,  Intake & Coördinatie manager Patricia de Munnik van de Dierenbescherming en grafisch vormgever Peter van Wonderen werd het bord van ruim 3, 5 meter breed onthuld."Als club staan we graag midden in de maatschappij. Het idee om het sponsorbord aan een goed doel te schenken sprak ons meteen aan", aldus Henk Borst (voorzitter vvB)."We zijn zeer blij met het reclamebord en danken de anonieme sponsor voor dit mooie gebaar', aldus een zeer verheugde Willem Vellinga (beheerder Dierentehuis Alkmaar).