Hondenafdeling Kerbert Dierentehuis sluit

Per 15 november a.s. sluiten we de hondenafdeling op onze locatie. Het aantal honden dat we jaarlijks verzorgen daalt al geruime tijd en daarmee lopen de verzorgingskosten per hond steeds verder op. In het kader van een gezonde bedrijfsvoering en de verantwoorde inzet van mensen en middelen, hebben wij als Dierenbescherming het besluit genomen de hondenafdeling van Kerbert te sluiten.
Hondenafdeling Kerbert Dierentehuis sluit

Opvang honden in Zandvoort

Zwerfhonden uit de regio die bij ons binnenkomen nemen wij nog steeds aan, maar deze honden brengen wij voor verdere verzorging en plaatsing naar onze locatie Dierentehuis Kennemerland. Deze in de duinen van Zandvoort gelegen locatie beschikt over zeer uitgebreide hondenfaciliteiten zoals verschillende speelweides en ruime, comfortabele kennels. Mensen die afstand willen doen van hun hond of een hond willen adopteren, kunnen terecht bij Dierentehuis Kennemerland.

Op de locatie aan de Heerenduinweg 8 in IJmuiden blijven we de zorg dragen voor konijnen en knaagdieren (in het Knaagdiercentrum) en katten (Dierentehuis Kerbert).