1 Juni: Spreekuur konijnengedrag door De Nijnerij

Op 1 juni organiseren gedragspraktijk De Nijnerij en Dierenbeschermingscentrum Limburg een spreekuur konijnengedrag.
1 Juni: Spreekuur konijnengedrag door De Nijnerij

Konijnen zijn populaire huisdieren in Nederland; bijna 1 miljoen konijnen worden als huisdier gehouden. De Dierenbescherming en gedragspraktijk De Nijnerij vinden het welzijn van konijnen enorm belangrijk. De aanschaf van en het zorgen voor konijnen, vraagt de nodige voorbereiding en aandacht van jou als eigenaar. Zelfs als je dit voortreffelijk doet, kun je onverhoopt te maken krijgen met gedragsproblemen.

Om zowel potentiële eigenaren als konijnenbezitters handvaten geven, organiseert de Dierenbescherming samen met De Nijnerij op zaterdag 1 juni een spreekuur konijnengedrag in Dierenbeschermingscentrum Limburg (Langereweg 9/ Born).

Ervaar je een gedragsprobleem bij je konijn(en) of krijg je binnenkort een konijn en wil je je goed voorbereiden? Meld je dan aan voor een mini-konijnenconsult.
In 20 minuten krijg je deskundige advies om zelf thuis aan de slag te gaan van Josine Warnier, eigenaar van gedragspraktijk De Nijnerij.Om je op 1 juni zo goed mogelijk te kunnen helpen, vul je vooraf een korte vragenlijst in over je konijn(en) en maak je een filmpje van het ongewenste gedrag. (Dit is enkel van toepassing als je een gedragsprobleem met Josine wilt bespreken).
Heb je vragen over het voorkomen van gedragsproblemen of de verzorging van je ( nieuwe) konijn, mail dan vooraf je vragen naar info@denijnerij.nl.

Voorwaarden:

  • Het mini-consult kost 25 euro voor 20 minuten. Het bedrag betaal je uitsluitend contant bij aanvang van het consult;
  • Indien tijdens het consult blijkt dat het een complex gedragsprobleem betreft, is mogelijk een vervolgconsult nodig;
  • De kosten van het mini-consult worden dan in mindering gebracht op de kosten van het vervolgconsult;
  • Helaas is het niet mogelijk om huisdieren mee te nemen.