Dependance regio Parkstad

Binnen de gemeente Heerlen is een vooropvang voor zwerfdieren gevestigd.

Op deze plek worden alle gevonden zwerfhonden-en katten uit de Parkstadgemeenten Gulpen-Wittem, Vaals, Brunssum, Kerkrade, Heerlen, Simpelveld, Onderbanken, Landgraaf, Nuth en Voerendaal opgevangen in de hoop op een snelle hereniging met hun eigenaar.

Hoe werkt dit?

Je bent woonachtig in een van bovenstaande gemeenten, bent je hond of kat kwijt en bent op zoek naar je dier. Je neemt contact met onze meldkamer op om de vermissing door te geven óf je bent door onze meldkamer geïnformeerd dat je hond of kat bij ons is binnengebracht.

Nadat we een tijdstip met je hebben afgesproken en je meer informatie over de afhandeling, zoals de te betalen kosten (uitsluitend te voldoen per pin), het meenemen van je ID-bewijs plus een bewijs dat het dier van jou is, hebben gegeven kun je je dier in Heerlen gaan ophalen. Let op; dit is enkel mogelijk na telefonisch contact met onze meldkamer.

Onze locatie in Heerlen is enkel een vooropvang voor gevonden dieren uit de Parkstadgemeenten. Voor afstand doen van een dier of voor het adopteren van een dier verwijzen we je graag naar onze hoofdlocatie in Born, bereikbaar via limburg@dierenbescherming.nl