17 juni: Banenmarkt in Dierenbeschermingscentrum Limburg

Op zaterdag 17 juni start om 13:00 uur een banenmarkt die tot 16:00 uur duurt in Dierenbeschermingscentrum Limburg aan de Langereweg 9 in Born. Naast het kennismaken met de actuele vacatures, is er ook de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen.
17 juni: Banenmarkt in Dierenbeschermingscentrum Limburg

Met de drukke zomerperiode in aankomst zijn nieuwe vrijwilligers hard nodig. Door het organiseren van een banenmarkt kunnen geïnteresseerde dierenvrienden op een snelle, leuke en makkelijke manier informatie verkrijgen over het doen van vrijwilligerswerk op bijvoorbeeld de dierenambulance, de kattenafdeling of het werken met de honden die bij ons verblijven.

Help dieren in nood

In Dierenbeschermingscentrum Limburg worden jaarlijks ongeveer 800 honden, 2400 katten en 70 overige huisdieren opgevangen. Daarnaast opereert ook de meldkamer dierenhulp en de dierenambulance vanuit de Langereweg in Born. De meldkamer en dierenambulance verwerken jaarlijks ruim 9000 meldingen over dieren in nood. Zowel voor de zorg voor de dieren die in het opvangcentrum verblijven, als voor de meldkamer en dierenambulance zijn extra handjes nodig. Ben je een groot liefhebber van honden en katten