27 juli; adoptiedag voor katten en kittens

Allemandsvriendje Leon van vijf jaar, lekkerbek Bella van twee jaar en broer en zus Mo en Wipke van 10 weken oud hebben één ding met elkaar gemeen; ze verblijven momenteel in Dierenbeschermingscentrum Limburg.
27 juli; adoptiedag voor katten en kittens

Ze dromen van een fijn, nieuw thuis bij een liefdevolle baas. Om dieren als Leon, Bella, Mo, Wipke en ruim 100 soortgenoten hierbij te helpen organiseert de Dierenbescherming op zaterdag 27 juli tussen 12:00 uur en 15:00 uur een adoptiedag in Dierenbeschermingscentrum Limburg/ Langereweg 9 / Born.

Ontmoet jij de liefde van je leven?

Gedurende deze adoptiedag is het mogelijk om onze volwassen katten en kittens te ontmoeten zonder het vooraf maken van een afspraak. Er kan naar hartenlust gespeeld, geknuffeld en aan elkaar gesnuffeld worden onder begeleiding van medewerkers van de Dierenbescherming. Slaat Cupido toe er is er sprake van liefde op het eerste gezicht? Dan mag de kat direct met de nieuwe baas mee naar huis. In het dierenbeschermingscentrum zijn alle benodigdheden voor het vervoer en de verzorging van de dieren te koop.

Wipke wil graag met zusje Mo verhuizen. Samen met hen wachten nog ruim 100 katten op een thuis


De Dierenbescherming roept serieuze, potentiële adoptanten op om de adoptiedag te bezoeken in de hoop zoveel mogelijk opvangdieren te begeleiden naar een goed, nieuw thuis. Wil je vooraf al kennismaken met onze kanjers? Ontmoet hen op onze site.

Let op; hittegolf! Wegens de verwachte hoge temperaturen zaterdag doen we een kleine aanpassing. Heb je een auto met airco? Dan mogen onze dieren direct met je mee naar huis. Heb je geen airco in de auto? Dan kijken we even met je wat de reisafstand naar je huis is. Woon je in de buurt van Born? Dan kun je de kat/de katten mogelijk direct meenemen. Woon je wat verder weg? Dan stellen we het moment van het dier meenemen liever even uit. Je kunt dan wel al de kat adopteren en we maken de papieren met je in orde. Het daadwerkelijke ophalen doen we dan als het minder warm is.