8 Februari: Banenmarkt Dierenbeschermingscentrum

Op zaterdag 8 februari juni vindt tussen 13:00 uur en 16:00 uur een banenmarkt plaats in Dierenbeschermingscentrum Limburg aan de Langereweg 9 in Born.
8 Februari: Banenmarkt Dierenbeschermingscentrum

We vertellen je die dag graag meer over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden. Ook kun je persoonlijk in gesprek gaan met onze medewerkers en vrijwilligers over de vacatures, kan er een kijkje achter de schermen en in onze dierenambulances genomen worden en zijn er tal van informatieve standjes te bezoeken.

Door het organiseren van een banenmarkt kunnen geïnteresseerde dierenvrienden op een snelle, leuke en makkelijke manier informatie verkrijgen over het doen van vrijwilligerswerk. Met de drukke zomerperiode in aankomst zijn nieuwe vrijwilligers hard nodig voor bijvoorbeeld de dierenambulance, op onze konijnen-en knaagdierenafdeling, als gastvrouw van het dierenbeschermingscentrum of als gastgezin voor kittens.

Help dieren in nood

In Dierenbeschermingscentrum Limburg worden jaarlijks ongeveer 500 honden, 1500 katten en 250 overige huisdieren opgevangen. Daarnaast opereert ook de meldkamer dierenhulp en de dierenambulance vanuit de Langereweg in Born. De meldkamer en dierenambulance verwerken jaarlijks ruim 10.000 meldingen over dieren in nood. Zowel voor de zorg voor de dieren die in het opvangcentrum verblijven, als voor de meldkamer en dierenambulance zijn extra handjes nodig. Ben je een groot liefhebber van konijnen en knaagdieren