Dier in het zonnetje: Pepe en Collin

Iedere asieldier droomt van hetzelfde; een fijn, nieuw thuis vinden. Graag zetten wij Pepe en Collin in het zonnetje in de hoop hen te helpen bij hun zoektocht.
Dier in het zonnetje: Pepe en Collin

Als je binnenkomt in de kattenkamer waar Pepe, Collin en een aantal oudere kittens logeren, valt Pepe's gezichtje direct op. Een prachtige kerel met een blik om bij weg te smelten.Nieuwsgierig komt hij op je af; is er een kans dat er geknuffeld gaat worden of valt er iets lekkers te scoren? Pepe vindt aandacht heerlijk en is ontzettend lief. Pepe is hier in het asiel de adoptie-papa van alle kittens. Hij voedt ze netjes op, speelt met ze, brengt ze kattengedrag bij en vindt het helemaal leuk.

Pepe is in het asiel de beste vriend geworden van Collin. Collin heeft een half-langharige vacht en is echt een schoonheid om te zien!
Collin vindt mensen ook nog erg spannend, hij komt wel voorzichting naar je toe om aan je te snuffelen. Maar aaien, dat is nog een beetje té. Hier zal hij aan wennen met genoeg aandacht en tijd! En Pepe? Die helpt hem op weg. Kun jij deze mooie mannen een huisje geven? Maak dan snel een afspraak via limburg@dierenbescherming.nl om hen te komen ontmoeten.

Als je binnenkomt in de kattenkamer waar Pepe, Collin en een aantal oudere kittens logeren, valt Pepe's gezichtje direct op. Een prachtige kerel met een blik om bij weg te smelten.Nieuwsgierig komt hij op je af; is er een kans dat er geknuffeld gaat worden of valt er iets lekkers te scoren