Dier in het zonnetje: Rex

Rex is op zoek naar een baasje waar hij nu voor altijd mag blijven. Hij is een 4- jarige, energieke Staffordshire terriër en klaar om een maatje for a lifetime te zijn.

Dier in het zonnetje: Rex

Rex is een echte goedzak; hij vindt hier in het asiel iedereen aardig. Vooral de mensen die met hem komen wandelen zijn favoriet, want dat doet hij heel graag. Hij loopt buiten netjes aan de riem, hij kan in het begin wat trekken van enthousiasme maar na een tijdje loopt hij rustig en relaxt aan de lijn en gaat hij hier en daar op onderzoek uit.

Rex houdt van aandacht en een aai en kan een echte knuffelkont zijn. Wat hij geweldig vindt is het afdrogen na een regenachtige wandeling. Daar kan hij echt van genieten.

Hij gaat ook vaker mee naar de knuffelkamer en daar zoekt hij al snel de zitzak op om op te liggen.
Rex kan dan heerlijk slapen en de vrijwilliger die erbij is geniet dan van het lieve plaatje. Een tevreden hond die fijn slaapt en af en toe een beetje snurkt.

Op ons speelveld staan heel wat toestellen om te trainen en spelen met de honden. Rex is een ster in het afleggen van de toestellen en weet al precies wat er van hem verwacht wordt. Hij is erg slim en heeft nieuwe dingen snel door.

Een puntje waar Rex aan moet werken is zijn gedrag naar andere honden. Hij reageert er zowel binnen als buiten niet vriendelijk naar. Hier moet dus aandacht aan worden besteed.