Doc geniet van het hondenzwembad

Onze Doc is in zijn element als hij mag spelen in een van onze nieuwe hondenzwembadjes!
Doc geniet van het hondenzwembad

Om onze honden lekker actief te houden en om een verantwoorde activiteit voor hen te hebben op tropische dagen zijn hondenzwembadjes onmisbaar. De aanschaf van deze grote, speciaal voor honden gemaakte badjes is best kostbaar en we zijn daarom enorm blij dat we dankzij een crowdfundingsactie vijf badjes en drijvende speeltjes konden kopen. Onze Doc kan er geen genoeg van krijgen!
Onze vrolijke waterrat Doc is nog op zoek naar een nieuw thuis. Deze pas 1 jaar oude stafford is als vondeling bij ons binnengekomen. Jammer genoeg weten we weinig van zijn achtergrond en wat hij meegemaakt heeft. Wat we wel merken aan Doc is dat hij waarschijnlijk (nog) niet veel geleerd heeft. Dit betekent dat we een nieuw baasje zoeken die graag met hem aan de slag wil en het als een uitdaging ziet om Doc om te toveren in een goed luisterende hond. Het zal zeker een uitdaging zijn aangezien hij nu ook wel een beetje in de puberteit zit en het soms lijkt alsof hij niet goed hoort ;) Maar gelukkig is Doc wel gevoelig voor koekjes en lekkere stukjes worst. Ook is hij gek op spelen dus er zijn in ieder geval al genoeg motivatiemiddelen om hem nog dingen te leren.


Verder is Doc een vriendelijke, en vooral energieke hond die houdt van wandelen en spelen en van bewegen. Hij is altijd vrolijk als hij mensen ziet en houdt van geaaid worden en van aandacht. We zien hier in de opvang wel dat hij tijdens het wandelen reageert op andere honden. Hij gaat dan blaffen en trekken aan de lijn. Ook tijdens een kennismaking met een andere hond op de speelweide raakt hij erg opgewonden en reageert hij niet echt vriendelijk. Dit kan natuurlijk met de omgeving te maken hebben maar we denken niet dat Doc heel goed gesocialiseerd is met andere honden.

We zijn voor Doc op zoeken naar mensen met ervaring met honden die genoeg tijd hebben om met hem aan de slag te gaan. Denk je dat Doc een ideale match kan zijn, stuur dan een mail naar limburg@dierenebscherming.nl en we nemen contact met je op.