Eindelijk een thuis voor Rex!

Er komen honden bij ons binnen die binnen een dag alweer een nieuwe baas hebben gevonden. Er zijn honden voor wie het wat langer duurt.
Eindelijk een thuis voor Rex!

Dan zijn er ook nog die honden die ons hart breken, want er komen geen reacties voor hen binnen. Geen mailbox die volstroomt en geen telefoon die roodgloeiend staat.
Rex was zo'n hond. Wat we ook probeerde, het bleef stil. Dit tot groot verdriet van onze vrijwilligers en medewerkers, want we begrepen maar niet wáárom de reacties uitbleven. Toen kwam er opeens eindelijk een mail voor Rex. Zou het dan toch gebeuren voor onze vrolijke vriend?

En ja! Het gebeurde! Na een verblijf van ruim een jaar is Rex geen asielhond meer maar een huishond. Rex woont bij een gezin en blijkt een heerlijke gezinshond te zijn. Zijn nieuwe baasjes stuurde ons onlangs dit bericht:

"Het slapen en alleen blijven gaat goed. Hij blijft rustig en gaat gewoon slapen op zijn kussen. Hij kan het goed vinden met het zoontje in ons gezin en speelt graag met hem. We hebben hem vanochtend betrapt ingerold in de dekens! Rex heeft een speciaal plaatsje op de bank waar hij graag ligt. Hij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en speelt al met de kleine hondjes van de overburen. Met wandelen zijn we nog steeds aan het trainen maar we zien vooruitgang! Rex is een gelukkige hond en we zijn nog altijd dolgelukkig met Rex!!"Kijk, dat zijn berichten waar we blij van worden en dat zijn berichten waar we moed uit blijven putten. Blije verhalen zoals dat van Rex maken onze dag. Baasjes van Rex; top dat jullie hem een kans wilde geven. Rex; jongen, we missen je maar wat zijn we blij dat het goed gaat. Maak wat van je leventje!

Dan zijn er ook nog die honden die ons hart breken, want er komen geen reacties voor hen binnen. Geen mailbox die volstroomt en geen telefoon die roodgloeiend staat.
Rex was zo'n hond. Wat we ook probeerde, het bleef stil. Dit tot groot verdriet van onze vrijwilligers en medewerkers, want we begrepen maar niet wáárom de reacties uitbleven. Toen kwam er opeens eindelijk een mail voor Rex. Zou het dan toch gebeuren voor onze vrolijke vriend