Geslaagde open dag Dierenbeschermingscentrum Limburg

Onze jaarlijkse open dag is met zo'n 1000 bezoekers opnieuw een succes te noemen. Wat was het een leuke dag!
Geslaagde open dag Dierenbeschermingscentrum Limburg

Ondanks de niet al te beste weersvoorspellingen, was het gezellig druk. Bezoekers konden een kijkje nemen in onze dierenambulances en een training van onze hondenschool Gehoorzame Huishond bijwonen.
Op de eerste verdieping van het dierenbeschermingscentrum konden workshops gvolgd worden over het werk van de Dierenbescherming en en gaf gastgezin voor katten en kittens Brechje van Purrminatorseen stoomcursus "Zorgen voor katten en kittens."

Liefhebbers van katten en konijnen konden een kijkje nemen op de dierenafdelingen. Hier werd informatie gegeven over de zorg voor deze dieren en waren leuke speeltje te koop. Voor drie konijnen en diverse volwassen katten en kittens werden afspraken gemaakt voor een uitgebreidere kennismaking.

Onze katten lieten zichzelf van hun beste kant zien. Voor diverse katten zijn uitgebreidere kennismakingsafspraken gemaakt

130 Jonge dierenhelden halen dierenambulance-rijbewijs


Jonge dierenhelden blijken er enorm veel te zijn in Limburg! Maar liefst 130 kinderen legde een parcours af met uitdagende opdrachten waarbij knuffeldieren in nood gered moesten worden. Zo had een egelfamilie hulp nodig om een veilige plek voor de winterslaap te bereiken en wachtte gewonde badeendjes op het moment dat ze uit het zwembad gered werden.


Wij kijken terug op een geslaagde dag en bedanken alle bezoekers voor hun komst en onze vrijwilligers voor hun geweldige inzet. Op naar de open dag van 2020!