Help jij jonge katjes in nood?

Het is een kwestie van een aantal weken voordat er dagelijks telefoontjes binnen gaan komen van gevonden, jonge katjes. Om deze dieren te helpen, zoeken wij nieuwe gastgezinnen.
Help jij jonge katjes in nood?

Ieder jaar is het prijs en vinden we honderden jonge katjes die onze hulp nodig hebben. We vinden ze op de gekste plekken; in struiken, op hooizolders, op schoolpleinen en zelfs in containers. Deze jonge dieren zijn uiterst kwetsbaar en hebben zorg nodig om te overleven.

Zoals met alle jonge dieren is het voor de socialisatie van kittens van groot belang om met zoveel mogelijk prikkels in aanraking te komen. Denk dan aan andere dieren, kinderen, geluiden en contact met mensen. Daarom worden deze jonge katjes opgevangen in gastgezinnen.
Veel liefde, geduld en goede zorgen zijn de beste ingrediënten om van een zwerfkatje een geweldig huisdier te maken.

Dierenbescherming ondersteunt gastgezinnen

Gastgezinnen krijgen volledige ondersteuning en begeleiding. Zij worden van alle benodigdheden voorzien en alle onkosten voor medische verzorging van de kittens worden betaald. Spreekt deze bijzondere vacature je aan? Ben je woonachtig in de regio’s Sittard-Geleen, Maastricht, Heuvelland of Parkstad? Neem dan snel contact met ons op en mail naar gastgezinnen@limburg.dierenbescherming.nl voor informatie. We vertellen je graag meer!