Help jij ons om Flurry te redden?

Wij hopen op de hulp van dierenvrienden om poesje Flurry te kunnen redden.
Help jij ons om Flurry te redden?

Het was schrikken geblazen voor onze medewerkers toen zij door de dierenambulance werd binnengebracht. Zelden zagen ze een kat met zo’n ernstige open botbreuk. Daarnaast was Flurry ook nog eens uitgehongerd en had ze enorme dorst. Het was snel duidelijk dat Flurry direct hulp nodig heeft en onze dierenarts stond meteen voor haar klaar.

Flurry is onderzocht door onze dierenarts Ze heeft dringend een aantal operaties nodig. (op deze foto is ze onder narcose).

Toen onze dierenarts haar ging onderzoeken, kwamen er tot overmaat van ramp nog veel meer medische mankementen naar voren. Zo heeft Flurry een open wond in een van haar oksels en hebben we hier knobbels in aangetroffen. Deze moeten uitgenomen worden en onderzocht worden door een laboratorium. Voor de zekerheid zijn ook röntgenfoto’s gemaakt en wordt een uitgebreid bloedonderzoek gedaan. Ook met een van haar ogen is het mis. Het oog is ontstoken door een aandoening die ectropion heet. Dit is een aandoening waarbij oogleden naar binnen krullen wat pijnlijke ontstekingen veroorzaakt. Hieraan zal ze ook nog een keer geopereerd moeten worden net als aan haar gebit dat vooral uit rotte tandjes bestaat.

Flurry is onderzocht door onze dierenarts Ze heeft dringend een aantal operaties nodig. (op deze foto is ze onder narcose).

De operatie aan haar poot is nu het allerbelangrijkste en die willen we als eerste uitvoeren. Pas als Flurry daarvan is bijgekomen willen we de minder urgente ingrepen uitvoeren. Als we het kostenplaatje van de diverse operaties, röntgenfoto’s, meerdere bloedonderzoeken en het onderzoek van het lab bij elkaar optellen, komen we uit op een bedrag van ruim 1.370 euro. Deze lieve dame van ongeveer 12 jaar liep vermoedelijk al lange tijd met een ontzettend pijnlijk lijf over straat. Nu is het de hoogste tijd om haar te helpen, help jij ons daarbij