Hoera, we kunnen hondenzwembadjes bestellen!

We zijn enorm blij om te kunnen melden dat we de gewenste hondenzwembadjes kunnen kopen. Bedankt dierenvrienden!
Hoera, we kunnen hondenzwembadjes bestellen!

Vorige week deden we een oproep waarin we dierenvrienden vroegen een donatie te doen voor de aanschaf van vijf grote hondenzwembaden. De hoge temperaturen die eraan zaten te komen vroegen om aanpassingen van onze hondenafdeling. Met deze tropische temperaturen gaan we overdag niet wandelen met de honden omdat het té warm is. We vinden het wel erg belangrijk om een vervangende activiteit te bieden waarbij ze ook nog eens lekker afkoelen. Hondenzwembadjes zijn de oplossing hiervoor.

Dierenvrienden gaven massaal gehoor aan onze oproep! Mensen die eerder een dier bij ons geadopteerd hadden deden mee aan de actie, een meneer doneerde zijn fooien van een week en een mevrouw kwam zelfs een nieuw hondenzwembad langsbrengen in ons opvangcentrum. Onze Adam nam direct een frisse duik in het gedoneerde zwembad en genoot met volle teugen!

Inzamelingsactie hondenzwembadjes geslaagd!Dankzij gulle donaties kunnen wij 5 hondenzwembadjes kopen
We zijn enorm geraakt door de behulpzaamheid en betrokkenheid van deze mensen. De oproep blijft online staan, donaties die nu nog binnenkomen gebruiken we voor de aanschaf van meer zwembadjes, speeltjes voor in het water en speciale koelmatten en halsbanden.