Kerstactie van start!

Maak jij een dier blij met een kadootje?

Kerst staat voor de deur, wat een feest! Op dit moment bieden we nog opvang voor meer dan 200 dieren in het asiel in Born.

Kerstactie van start!

We hebben ze allemaal gevraagd wat ze graag voor kerst zouden willen. Natuurlijk: een warm mandje bij iemand thuis! We vrezen er echter voor dat dit niet voor iedereen gaat lukken....Maar we kondigen met een glimlach van alle dieren aan: de verlanglijst!

Na een tijdelijke afwezigheid door corona is het dit jaar weer mogelijk om cadeautjes onder onze kerstboom te leggen voor onze asieldieren. Met kerst krijgen zij dan allemaal een mooi cadeau! We zouden het fijn vinden als ook zij niet vergeten worden met kerst.

De honden wensen:
Stevig speelgoed;
Blikvoer (voorkeur: paté);
Veilige kauwbotten van bijvoorbeeld Nylabone;
Hondensnacks (bijvoorbeeld trainingssnoepjes);
Kongs of andere voerspelletjes, ook hersenwerkspelletjes zijn welkom.

De katten wensen:
Speelgoed;
Kattennatvoer (voorkeur Gourmet mousse of Almo Nature HFC);
Snacks (voorkeur yum yums van Vitakraft of andere zachte snacks om pilletjes in te verstoppen).

De konijnen en knagers wensen:
Speelgoed;
Hooi;
Gezonde snacks;
Knaagmateriaal zoals wilgenballetjes.

De vogels wensen:
Trosgierst
Meelwormen (gedroogd)
Speelgoed
Kippensnacks
Duivenvoer.

Wat we daarnaast altijd kunnen gebruiken zijn fleecedekens, badmatten en grote dekens voor de dieren. Wat we niet kunnen gebruiken op dit moment zijn normale handdoeken, plastic hondenmanden en washandjes. Wil je iets onder de kerstboom komen leggen? Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De inzamelingsactie loopt tot en met 24 December (die dag zijn we tot 16.00 uur geopend).