Na 2 jaar een thuis voor Liza!

Meer dan 730 dagen en nachten bracht poesje Liza door in het dierenbeschermingscentrum. Ze werd meerdere keren in diverse media in het zonnetje gezet maar helaas zonder succes.
Na 2 jaar een thuis voor Liza!

Waar zou het aan liggen, vroegen de vrijwilligers en medewerkers van de kattenafdeling zich af. We wisten inmiddels dat Liza een dermate voorkeur had voor duurder merk natvoer dat ander voer geen blik waardig werd gegund, maar dat kon toch niet de reden zijn!

Ieder asieldier droomt van het vinden van een nieuw thuis, wij blijven hen ook vertellen dat ze erin moeten blijven geloven dat er op een dag iemand voor hen gaat komen. Voor Liza brak onlangs de dag waar zij zo naar had uitgekeken; er kwamen mensen naar haar kijken. De familie Collewijn was op zoek naar een volwassen poes die al langere tijd bij ons verbleef. Kijk, van mensen die zoiets aangeven worden wij heel erg blij! Liza toonde haar prachtige koppie, deed haar uiterste best en precies dat waar wij op hoopte gebeurde; Liza bleek een perfecte match voor de familie en na een uitgebreide kennismaking mocht zij mee naar huis. Het gaat hartstikke goed met Liza, inmiddels Ziva genaamd. Ziva voelt zich al helemaal op haar gemak bij haar nieuwe baasjes. Ze is speels en nieuwsgierig, ze eet prima en ze wordt graag aangehaald.

Ziva is geen asieldier meer, maar heeft een thuis. We wensen haar baasjes heel veel plezier met haar toe!