Na een jaar asiel, eindelijk een huisje voor Senna

Ruim ’n jaar moest ze erop wachten; jong stafford meisje Senna had even tijd nodig om een fijne, nieuwe baas te vinden. Maar het is gelukt!
Na een jaar asiel, eindelijk een huisje voor Senna
Senna woont nu bij Marcella en wat gaat het goed met haar! Senna’s omgang met andere honden vraagt nog enige begeleiding omdat Senna zó enthousiast op andere honden afgaat dat honden soms van haar schrikken. Met de hulp van een gedragspsycholoog gaat dat al stukken beter.

In huis begint ze nu meer te ontspannen. Senna ligt graag op de bank en als ze de kans krijgt kruipt ze onder een deken om lekker te snurken. Naar baasje Marcella is ze superlief en knuffelig. Andere mensen moet ze even waarschuwen en daarna ontdooit ze langzaam. Ook hieraan wordt hard gewerkt door Marcella.


Senna en Marcella hebben al heel wat mooie rondjes in de omgeving gelopen, waarbij het bos Senna’s favoriet is. Ze is een echte snuffelaar. Ook staan regelmatig uitjes naar een groot weiland gepland waar Marcella’s nieuwe vriendin aan de lange, 8meter, lijn kan lopen. Hier spelen ze met de bal en kan ze lekker rondsnuffelen en graven.
Het alleen thuisblijven gaat ook steeds beter.
Onze hondenafdeling is hartstikke blij om te lezen dat het goed gaat met Senna. Uiteraard hebben zij zich ook aan Senna gehecht en is het vreemd als een hond er dan opeens niet meer is. Dit soort updates maken echter alles goed. Heel veel plezier met elkaar toegewenst Marcella en Senna!