Verlaat kerstkado voor asieldieren

Dankzij onze kerstinzamelingsactie hebben we geweldige kado's voor onze dieren kunnen kopen!
Verlaat kerstkado voor asieldieren

In de maand december kon je via ons crowdfundingsplatform een donatie doen voor stevige hondentuigen voor onze honden en speciale knuffelschaapjes met hartslag voor piepkleine katjes. Het geweldige bedrag van 896 euro werd opgehaald, bijna 150 euro meer dan het benodigde bedrag om hondentuigen en schaapjes te kunnen kopen.

Een geweldige opbrengst van onze kerstinzamelingsactie!Een doos vol stevige tuigen, goede riemen, snuggle safes en knuffelschaapjes mochten we uitpakken.


Dankzij die extra donaties konden we nóg meer bruikbare spullen kopen en dat is geweldig! Zo kochten we stevige hondenriemen die fijn in de hand liggen, zeker in het geval van honden die trekken aan de riem. Deze riemen zijn in lengte verstelbaar zodat honden de ruimte hebben om lekker te snuffelen. Ook kochten we een aantal snuggle safes. Dit zijn warmtekussens die jonge dieren tot wel tien uur warm kunnen houden. Ideaal voor gevonden, jonge dieren zoals kleine vogels, egeltjes en kittens. Een deel van deze warmtekussens leggen we daarom in onze dierenambulance.
De knuffelschaapjes gaan we de komende weken verspreiden onder de gastgezinnen die kittens voor ons opvangen zodat zij klaar zijn voor het aanstaande kittenseizoen.

Onze Dommel is in z'n nopjes met zijn nieuwe tuig en riem.
Onze Dommel is in z'n nopjes met zijn nieuwe tuig en riem.

Het tuig en de riem maken de wandelingen een stuk fijner voor onze honden en onze hondenwandelaars.

We bedanken iedereen die een steentje hieraan heeft bijgedragen van harte! Zonder deze hulp hadden wij deze, voor ons kostbare materialen, niet aan kunnen schaffen.