Wil jij gewonde kater Shakespeare helpen?

Twee keer slecht nieuws voor een gevonden, gewonde kater die vorige week woensdag werd gevonden aan de Eisenhouwerstraat in Sittard.
Wil jij gewonde kater Shakespeare helpen?

Zijn baas heeft zich (nog) niet bij ons gemeld waardoor deze vriendelijke jongen, door ons inmiddels Shakespeare genoemd, een langdurige herstelperiode zal moeten doorstaan zonder de troostende aanwezigheid van zijn baasje.

Daarnaast is uit onderzoek door onze dierenarts gebleken dat Shakespeare meerdere, complexe breuken aan zijn poot had opgelopen. De breuk was dermate complex dat een orthopeed erbij is geroepen om het bot met een plaat en schroeven aan elkaar te zetten. De operatie is succesvol verlopen, Shakespeare maakt het goed maar heeft een lange herstelperiode voor de boeg.

Een operatie door een orthopeed is een kostbare ingreep, zelfs als de orthopeed een speciaal tarief voor onze asieldieren rekent, waarvoor onze dank!
De kosten voor de operatie, het maken van diverse röntgenfoto's plus het feit dat Shakespeare voorlopig niet geplaatst kan worden bij een nieuwe baas, bedragen 850 euro. Een enorm bedrag voor ons. Voor de behandeling van Shakespeare ontvangen wij geen subsidie, wij zijn hiervoor afhankelijk van giften en donaties.

Mocht jij een steentje willen bijdragen, zijn we je ontzettend dankbaar. Iedere donatie, groot of klein, is van harte welkom. Mocht je een donatie willen doen, kan dat naar rekeningnummer NL40rabo0153675950, tnv Stichting Dierenbescherming Limburg, onder vermelding van "Operatie Shakespeare." Veel dank!