14 nieuwe dierenambulances dankzij donaties en nalatenschappen

Alweer een jaar geleden stuurden wij een noodoproep uit aan onze achterban, want onze dierennoodhulp liep gevaar. Veel van onze dierenambulances waren aan vervanging toe of erger en konden niet meer uitrijden. Hierop is massaal gedoneerd en daarom waren we in staat om in één keer 14 nieuwe dierenambulances te bestellen. Een geweldig resultaat!
14 nieuwe dierenambulances dankzij donaties en nalatenschappen

Donaties, nalatenschappen en collectegelden

Het bedrag van de binnengekomen donaties bedroeg 218.000 euro. Hiervan konden we bijna 6 dierenambulances aanschaffen. De overige 9 auto’s konden uit nalatenschappen en collectegelden gefinancierd worden. Voor de veiligheid van onze vrijwilligers op de ambulances die per jaar tussen de 50-100.00 km rijden is gekozen voor de Mercedes Transport van Wensink te Apeldoorn. Voor de speciale inrichting werd het bedrijf A&S Vancare uit Kolham ingezet. Zij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van bedrijfsauto-interieurs op maat. Voor de losse materialen zoals een zwanenvangzak of een couveuse hebben we gekozen voor Dierenwinkel XL Hengelo en om het geheel af te maken stond Design Partners in Deventer garant voor de strakke belettering op de auto's.

Dierenambulances verspreid in Nederland

De eerste 4 ambulances werden 30 oktober 2017 geleverd en afgelopen week werden de laatste 2 'overhandigd' aan onze Dierenambulance Zuid-Holland Zuid in Rotterdam en Dierenambulance Noord-Overijssel in Kampen. In het hele land kun je de spiksplinternieuwe ambulances spotten.

Dit is het complete overzicht waar de nieuwe auto’s naartoe zijn gegaan:Bedankt

We bedanken nogmaals iedereen die gehoor heeft gegeven aan onze noodoproep! Voor 2018 zijn we op volle sterkte met onze waardevolle dierenambulances, zodat we onze taak in het verrichten van dierennoodhulp kunnen uitoefenen.