Definitieve opbrengst collecteweek 2020 bekend

27 september tot 3 oktober stond volledig in het teken van onze collecteweek. Een grote groep collectanten ging langs de deuren, wijkhoofden coördineerden de collecte in hun wijk en ook online vroegen vrijwilligers aandacht voor de digitale collectebus. Dankzij de inzet van deze hardwerkende en dit jaar extra creatieve vrijwilligers hebben we de collecteopbrengst van 2019 overtroffen met het geweldige bedrag van €898.657.
Definitieve opbrengst collecteweek 2020 bekend

Bedankt!

De Dierenbescherming is al haar wijkhoofden en collectanten enorm dankbaar voor hun inzet. Door de coronamaatregelen was dit collectejaar een onvoorspelbaar en bijzonder jaar, maar aan vertrouwen en doorzettingsvermogen geen gebrek! Daarnaast willen we ook iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan! Met behulp van de collecteopbengst kunnen we duizenden dieren redden, opvangen en beschermen.

Vrijwilligers bedanktWe zijn ontzettend blij met jullie!

Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

2021 staat in het teken van vrijwilligers dankzij het Nationaal Jaar Vrijwillige inzet. Vrijwillige inzet is belangrijk voor onze samenleving en het doen van vrijwilligerswerk is niet altijd even vanzelfsprekend. Gelukkig mogen we als Dierenbescherming dagelijks rekenen op de gemotiveerde inzet van heel veel verschillende vrijwilligers. Daardoor kunnen de dierenambulances dagelijks uitrijden, leren kinderen op school over de Dierenbescherming, krijgen de katten extra knuffels, kan de collecteweek plaatsvinden en nog veel meer. Iedere vrijwilliger is enorm waardevol !

Deze (en meer) vrijwilligers hebben keihard hun best gedaan voor de collecte! Geweldig!