Greenchoice plaatst zonnepanelen op dierenasiel Vlaardingen

De 100% groene energiemaatschappij Greenchoice heeft recent 40 zonnepanelen geplaatst op het dak van ons Dierenopvangcentrum Vlaardingen. Hierdoor verduurzaamt niet alleen onze bedrijfsvoering, maar kan ook de energierekening flink omlaag. Het geld dat we hiermee uitsparen komt natuurlijk rechtstreeks ten goede aan de dieren in het asiel.
Greenchoice plaatst zonnepanelen op dierenasiel Vlaardingen

Bijzondere samenwerking

Sinds 2017 hebben wij met Greenchoice een partnershiprelatie afgesloten. Bij Greenchoice hebben ze dierenwelzijn hoog in het vaandel staan en zo ontstond een samenwerking waarbij er een speciaal 100% groen energiepakket is ontwikkeld. Voor iedereen die namelijk overstapt naar dit 100% DIERZAAM pakket spaart Greenchoice €50,- om te zorgen dat zoveel mogelijk dierenopvangcentra van de Dierenbescherming over kunnen stappen op zonnepanelen.
Frederike Anema, marketing manager Greenchoice: "we zijn heel blij dat we met deze stap de Dierenbescherming helpen hun energierekening te verlagen."

v.l.n.r. Frederike Anema (Greenchoice) en Carmen Silos (Dierenbescherming)

Team Vlaardingen superblij!

Het was een grote verrassing voor het team van ons opvangcentrum Vlaardingen dat als eerste dierenasiel uitgekozen was om maar liefst 40 zonnepanelen te krijgen. Op het grote platte dak was er plek genoeg, dus dat was snel beslist. Door zoveel panelen in één keer te krijgen kunnen de besparingen die nu gerealiseerd worden direct effect hebben op de bedrijfsuitvoering. En zoals beheerder Babiche Houtman zegt "met de besparing kunnen we nu iets extra’s voor de dieren doen."

Team Dierenopvangcentrum Vlaardingen en Greenchoice

Als het eerste paneel geplaatst is…

Hoe mooi zou het zijn als we bij meer van onze opvangcentra zonnepanelen kunnen plaatsen. Jij kunt ons helpen om dat te realiseren. Als je overstapt naar het speciale 100% DIERZAAM-pakket krijg jij groene energie en spaart Greenchoice voor zonnepanelen op de daken bij onze dierenasielen. Zo gaan we samen voor een groene toekomst met nog meer dierenwelzijn. Stap ook over en help ons !

Stap over op 100% DIERZAME energie van Greenchoice

Voor iedereen die via deze actie overstapt op het speciale groene energiecontract 100% DIERZAAM, investeert Greenchoice in zonnepanelen op de daken van onze dierenopvangcentra.