Help Simba pijnvrij leven

Help jij mee om Simba weer te laten rennen zonder pijn?

Op het crowdfundingplatform van de Dierenbescherming zamelen we geld in voor bijzondere projecten bij onze asielen, dierenambulances en de wildopvang. Voor bijvoorbeeld dieren die wat extra hulp nodig hebben tijdens hun zoektocht naar een nieuw mandje. Zoals Simba, die een dure operatie nodig heeft voor hij weer zonder pijn kan rondrennen.

Help Simba pijnvrij leven

Simba heeft dubbel pech. Hij is in het Dierentehuis Alkmaar gekomen omdat hij niet kon samenleven met de kinderen in huis. Een hondje met een grote mond, maar een klein hartje, die er helemaal niks van snapte toen hij in het asiel terecht kwam. Allemaal vreemde mensen die iets van hem wilde. Hij besloot in zijn mandje te gaan liggen en niemand bij hem in de buurt te laten. Gelukkig ontdooide hij snel, en blijkt hij een lieve schat.

Al snel bleek dat Simba aan beide knieën geopereerd moest worden. De kosten voor deze operaties zijn behoorlijk hoog en daarom is er een inzamelingsactie voor hem opgezet. Heb jij misschien een kleine bijdrage over voor dit kleine mannetje? Steun dan de crowdfunding van dierentehuis Alkmaar.


Simba zoekt ook nog een nieuw huis! Kijk hiervoor op Ik Zoek Baas

Naar het profiel

Voor een crowdfunding-project

Doe een bijdrage aan één van de crowdfunding projecten van onze dierenopvangcentra of dierenambulances en help de dieren bij jou in de buurt.

Bekijk alle projecten