Vermist huisdier

Is jouw huisdier vermist? Meld het dier dan aan bij Dierenambulance Midden Nederland op 088-8113340 en registreer je dier op de website Amivedi. Daar kun je ook zien of het dier al gevonden is. Ook kan je onze Facebookpagina in de gaten houden: Dierenambulance Midden Nederland.

Bedenk dat onze dierenambulance niet zomaar gezonde dieren ophaalt. Voor katten is het heel normaal dat ze buiten lopen. Er moet echt wat aan de hand zijn, als de dierenambulance een dier ophaalt. Is het dier gewond of ziek? Dan wordt het zonodig eerst naar een dierenarts gebracht. Daarna zal het dier altijd naar een asiel gebracht worden. Informeer daarom of het dier misschien daar is gebracht.

Wat kun je nog meer doen?

Verspreid folders in de buurt, liefst met een duidelijke foto en/of beschrijving van uw dier. Zet er ook bij of de mensen in hun schuur willen kijken! Soms gaat een kat daar schuilen, de deur wordt dicht gedaan en de kat is opgesloten. Je kunt het dier ook plaatsen op de verschillende 'vermiste huisdieren' Facebookpagina's zoals Vermiste Dieren Almere.

Chippen en registreren

Heeft jouw dier een chip, check dan op www.chipnummer.nlof je dier goed geregistreerd staat zodat we je kunnen bereiken mochten wij het dier aantreffen.