Pension

Als je op vakantie gaat, tijdelijk niet voor je dier kunt zorgen of als je onverwachts geen oppas kunt vinden, kun je je huisdier onderbrengen in het pension of bij de dagopvang van Dierenbeschermingscentrum Amersfoort.

In juli en augustus zijn alle beschikbare pensionverblijven voor zowel de honden als de konijnen & knaagdieren al volgeboekt! We hebben daarom helaas geen ruimte meer in die periode om uw huisdier op te vangen.

In verband met de opvang van grote aantallen katten uit een ander werkgebied en de beschikbare ruimte is het in 2023 helaas niet mogelijk uw kat tijdens uw vakantie onder te brengen bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort.

Het zal jouw dier tijdens zijn of haar verblijf aan niets ontbreken. Het DBCA heeft pensionfaciliteiten voor honden, katten, konijnen en knaagdieren. De volledige opbrengsten van het pension worden gebruikt voor de verzorging en gezondheid van de asieldieren. Je kunt dus niet alleen met een gerust hart op vakantie of een dagje weg, je draagt ook bij aan het welzijn van dieren met wat minder geluk.

Vanwege de sloop en het heropbouwen van Dierentehuis De Hof van Ede zal Dierenbeschermingscentrum Amersfoort vanaf januari 2022 een groot aantal dieren opvangen uit een ander werkgebied. Dit betekent dat we veel van onze verblijfscapaciteit nodig zullen hebben voor de opvang van o.a. zwerf- en afstandsdieren. Dit zal ten koste gaan van de plekken die we aan kunnen bieden voor pension waardoor we dit jaar helaas minder pensiondieren (honden, konijnen & knaagdieren) kunnen opvangen. Het is dus van belang tijdig te informeren of we een plekje vrij hebben voor uw hond, konijn of knaagdier tijdens uw vakantie. Mochten we geen mogelijkheid hebben uw dier tijdens de vakantie onder te brengen heeft u nog de mogelijkheid een ander pension voor hem/haar te vinden.


Meer informatie & tarieven voor pension: