Dagopvang honden

Wij bieden hondenbezitters de mogelijkheid om je hond(en) op werkdagen in onze dagopvang van het pension onder te brengen. Een uitkomst als je door omstandigheden of vanwege je drukke baan toch het plezier en het gezelschap van een hond wilt hebben. Je mag voor de dagopvang ook zelf een mand, kleed, speelgoed, transportmand, riem of halsband meegeven. Echter dit is wel op eigen risico. Voor het verloren of stukgaan zijn wij niet aansprakelijk.

Grote speelweiden

Een groot gedeelte van de dag is je hond buiten op een van de speelweiden. Is je hond een beetje bang voor andere honden. Geen probleem, hier kunnen we rekening mee houden. Voor loopse teefjes hebben we ook een speciale plek. Bij de speelweiden is bovendien altijd een dierenverzorger aanwezig en de honden krijgen volop aandacht.

speelweide

Voeding

De honden krijgen bij ons droge brokken van het merk Royal Canin. Als je hond gewend is ook blikvoer te eten kunnen we dit op verzoek aanvullen. Het is ook mogelijk dat je hond hetzelfde voer als thuis krijgt. Neem dit voer dan mee als je de hond komt brengen. Heeft je hond een speciaal dieet van de dierenarts vergeet dit dan zeker niet mee te nemen.

Honden met een gebruiksaanwijzing

Als je hond een lichamelijke beperking of probleem heeft, is het belangrijk dit direct bij de reservering kenbaar te maken. Wij zullen hier dan extra rekening mee houden. Als het gedragsproblemen betreft zullen we dit in een nader persoonlijk gesprek moeten bespreken, pas daarna kunnen we aangeven of we de reservering kunnen aannemen. Dit heeft te maken met de veiligheid die wij garanderen voor alle dieren die in ons pension verblijven. Ook richting onze verzorgers staat veiligheid voorop.

Medicatie

Als je hond speciale medicatie toegediend moet krijgen, laat ons dit dan vooraf weten. Want het is belangrijk dat we weten welke medicijnen en waarvoor je hond deze moet hebben. Het spreekt voor zich dat je voldoende medicijnen meeneemt voor de duur van het verblijf van je hond. Wij zullen er tijdens het verblijf voor zorgen dat de medicijnen tijdig en juist worden toegediend. Het geven van injecties wordt echter niet door ons verzorgd.

Ziekte

Mocht je hond tijdens het verblijf bij ons ziek worden of medische hulp nodig hebben dan zullen wij direct contact opnemen met de dierenarts. De daaruit voortvloeiende behandelingskosten en/of medicatie is echter voor rekening van de eigenaar van de hond.


Verplichte vaccinaties

Gastdieren moeten zijn voorzien van alle verplichte entingen en eigenaar moet het vaccinatieboekje kunnen overhandigen bij aanvang van pensionverblijf. Entingen moeten uiterlijk 2 weken voor aanvang van pensionverblijf zijn gegeven en moeten gedurende het gehele verblijf geldig zijn. Indien hier niet aan is voldaan zal er geen restitutie van de pensionkosten plaatsvinden.

Hond: volledige cocktail + extra enting tegen kennelhoest

Kosten voorkomend uit schade door het gastdier aan derden toegebracht, door welke oorzaak dan ook, is voor rekening eigenaar. Het gastdier moet vrij zijn van vlooien en ontwormd zijn. Indien hier niet aan is voldaan worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Reserveren verplicht

Een verblijf voor je hond in onze dagopvang dien je van te voren te reserveren. Dit kan tot een dag van te voren.

Tarieven dagopvang

  • 1 t/m 3 dagen per week € 12,25 per dag
  • 4 dagen per week € 10,95 per dag
  • 5 dagen per week € 9,80 per dag

Voor een incidentele dagopvang dien je contant (liefst gepast) te betalen wanneer je je hond komt brengen. Breng je je hond elke week dan sturen we je eens per 4 weken een factuur. 

Kosten annuleren

Je kunt voor de dagopvang kosteloos annuleren tot twee dagen van te voren. In alle andere gevallen zijn we genoodzaakt de kosten van die dag door te berekenen.

Wanneer brengen en halen? 

Honden voor de dagopvang zijn welkom op de volgende tijden:

  • Brengen
            Maandag t/m vrijdag vanaf 8:00 uur

  • Ophalen
            Maandag t/m vrijdag tot 18:00 uur

Let op: Tussen 12.00 en 13.00 uur zijn wij gesloten.